Obține-ți certificarea de trainer The Business Game și crează activități interactive pentru clienții tăi!

Arad

27-28 Ianuarie 2024

1470 eur

Conceptul The Business Game este un joc care îți pune la îndemână tot ce ai nevoie pentru a putea ajuta firmele sau echipele să-și atingă obiectivele și să obțină profit. Dacă ești trainer, consultant sau coach, poți folosi acest joc ca deschizător de uși, îți poate amplifica activitatea actuală și poate deveni o nouă sursă de venit.

Prin The Business Game îți punem la dispoziție o unealtă multifuncțională care îi antrenează pe membrii echipei să găsească cele mai bune soluții pentru a descoperi acțiunile concrete care cresc afacerea.

Provocarea unui training clasic este multiplă. Lipsa implicării participanților, asumarea precară a schimbărilor, sau revenirea la rutina veche sunt doar câteva dintre ele. 

The Business Game este un joc versatil cu ajutorul căruia poți facilita nu doar traininguri scurte orientate pe o anume provocare, ci poți organiza și un team building de mai multe zile.

Concept de bază folosit și verificat

The Business Game este bazat pe un concept structurat de organizare a afacerilor, creat de strategizer.com, numit Business Model Canvas și folosit cu succes la nivel mondial. El a fost testat pe sute de mii de proiecte, startup-uri, afaceri mici, mari sau echipe ale acestora. Modelul îl vei învăța ușor, exersând din start pe acesta.

Inovație, distracție și creativitate

Emisfera dreaptă a creierului este responsabilă, printre altele pentru creativitate, spirit jucăuș, umor și fantezie. Vei ști cum să facilitezi acest joc, astfel încât toți cei din grupul participant să se simtă bine, să inoveze, să dorească să se implice - iar acesta este cel mai dorit beneficiu al antreprenorilor de azi.

Valoare adăugată ușor de perceput și implementat

Jocul nu se încheie la finalul trainingului. Vei primi uneltele și vei învăța să le folosești pentru a crea o relație de durată cu clientul tău. Vei primi informațiile necesare pentru a putea ajuta dezvoltarea afacerilor pe termen lung. Și asta înseamnă un singur lucru: clienți mulțumiți cu afaceri prospere, care te recomandă.

Echipa noastră de traineri are peste 20 ani de experiență în afaceri, în training și în organizarea de team-building. Atât ca organizatori, cât și ca facilitatori și traineri.

Vrem să ai parte de cea mai „WOW” experiență de învățare și, la rândul tău, să începi să oferi ceva similar, altor echipe și companii.

Îți oferim atât informațiile de specialitate, cât și metodele și contextul de a le pune în aplicare imediat. Și în plus, bineînțeles, sprijinul echipei noastre.

Și uite așa te scăpăm de toate provocările legate de întrebarea: Cum să fac? Îți spunem un secret: în trainingurile clasice nu prea primești ceea ce îți oferă certificarea The Business Game!

Adică, dacă se întâmplă să fii la început de drum în ceea ce privește trainingurile sau team-buildingurile, materialele sunt organizate în așa fel încât să știi clar ce să faci la pasul următor.

Ajunge cât am dat din casă! Te așteptăm în sală, pentru toate celelalte surprize.

Care sunt provocările oricărui trainer?

„Nu reușesc să-i fac pe participanți să se implice!”

Caracteristica cea mai importantă a acestui instrument este că face apel la spiritul ludic care se află în fiecare dintre noi. Prin cele șapte tipuri de activități The Business Game stimulează activ implicarea participanților.

„Unii participanți nu apucă să ia cuvântul!”

Datorită formatului, The Business Game dă cuvântul în mod egal fiecărui participant, oferindu-i șansa să-și expună ideile. Prin urmare toate ideile bune sunt expuse și evaluate de către echipă, indiferent de stilul participanților.

„Degeaba am făcut training-ul, nu s-a implementat nimic!”

Provocarea de a avea continuitate este o povară grea, de care depinde succesul relației pe termen lung cu clientul. Uneltele pe care trainerul le poate oferi echipei îi vor ajuta să aducă schimbarea propusă în obiceiurile zilnice.

Ne-am confruntat cu  toate aceste provocări (și multe altele) și îți vom arăta cum poți trece peste ele!

Certificarea este pentru tine dacă …

Ești dispus să încerci lucruri noi și îți place să înveți ceva diferit

Vrei să le oferi participanților tăi o experiență "WOW!" care să aibă un impact semnificativ pentru ei

Vrei să te perfecționezi pentru a avea rezultate mai bune pe viitor

Ești un om sociabil și pus pe acțiune

Certificarea NU este pentru tine dacă …

Nu ești dispus să pui și tu osul la treabă - noi îți dăm ce ai nevoie, însă ține și de implicarea ta

Nu îți place să ai contact direct cu oamenii - trainerul dă tonul atmosferei, așa că dacă ești față lungă și nu vrei să te schimbi, nu ajută cu nimic

Crezi că deja știi totul și nu crezi că un joc poate genera idei care să schimbe o afacere

DESPRE CERTIFICARE

Ce include certificarea

Ce înveți concret?

Ce pierzi dacă nu participi?

Structura workshop-ului de certificare

Ziua 1 09:00-20:00
09:00-10:00 Welcome coffee
10:00-10:30 Bun venit
10:30-11:30 Călin Iepure – Business Model Canvas
11:30-14:00 The Business Game facilitat de fondatori
14:00-15:00 Prânz
15:00-16:00 Viktor Biró – The Business Game sub lupă
16:00-17:00 Călin Iepure – Elemente de facilitare în cadrul The Business Game
17:00-18:00 Marius Darie – Cum să adresezi întrebări puternice
18:00-19:00 Laszlo Fodor – Cum să faci Teambuildinguri
19:00-20:00 Emese Biró – Logistică și organizare

Ziua 2 09:00-15:00
08:45-09:00 Discuții la o cafea
09.00-10.00 Exersare facilitare The Business Game
10:00-12:00 Examen de certificare
12:00-12:30 Călin Iepure, Marius Darie – Cum să vinzi The Business Game
12:30-13:00 Concluzii finale și Diplome
13:00-14:00 Prânz

Scroll to Top